Seminariehuis De Rederij

U bent op zoek naar een geschikt kader voor uw vergadering, training- of team-buildingsessie? Op amper een half uur rijden van Antwerpen en Brussel biedt De Rederij u de perfecte locatie (klik hier voor routebeschrijving). Ons seminariehuis, een 18e eeuwse herenhoeve, combineert rustieke pracht met de meest moderne vergaderfaciliteiten.

Het authentieke gebinte van onze zolderzaal (110 m²) en het groene uitzicht geven een lyrische toets aan uw meeting. Een al even royale ruimte, met professionele cateringuitrusting, wacht u op het gelijkvloers. Aanpalend aan de “brasserie” kan u ook ongestoord brainstormen in onze break-out room (30 m²). (Klik hier voor een beschrijving van onze seminarieruimten en omgeving.)

Of werkt u liever in de vrije natuur? Zoek dan een van de heerlijke plekjes uit in onze tuin. Meer dan een kwakende kikker of een koerende duif zal de stilte niet verstoren. Verkeerslawaai is er uit den boze en als u boekt, heeft u De Rederij altijd helemaal voor u alleen. Want opdat u in alle rust uw gang kan gaan, nemen wij nooit meer dan één groep tegelijk aan.

Een lekkere verse espresso is op elke meeting natuurlijk een must. Maar als u ook graag een hapje blijft eten, dan stelt Katrien Wynants graag haar culinaire ervaring ter beschikking. De stijl van haar keuken is dezelfde als die van het huis: ongedwongen, ongekunsteld en smaakvol. Katrien gebruikt alleen dagverse ingrediënten, liefst op smaak gebracht met kruiden uit de eigen tuin. (Klik hier voor info over arrangementen.)

Klik hier voor routebeschrijving
Klik hier voor info over arrangementen
Klik hier voor beschrijving seminarieruimten en omgeving

U wil graag eens komen kijken? Of u wil een vrijblijvende offerte? Klik dan op onderstaand e-mailadres.

 
 
DE REDERIJ
Tolhuisstraat 74, 2627 Schelle
wim@derederij.be
Tel.: 03/887 14 46
GSM: 0475 82 54 52